Over ons

child_1.pngP&M in balans is opgericht in 2015 door Peter Snoek en Martijn Paardekooper. Doordat we al een aantal jaar gezamenlijk in het basisonderwijs werkzaam zijn als gymdocent hebben we dezelfde visie op het gebied van bewegingsonderwijs.

Omdat wij als gymdocent het uitdagend vinden om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de motoriek van het kind, zijn wij in 2011 gestart met de opleiding tot motorisch remedial teacher. Deze opleiding hebben we gevolgd bij de MRT  opleiders Wim van Gelder en Hans Stroes.(allesinbeweging.net). In 2014-2015 hebben we deze studie afgerond.

We hebben beide veel ervaring ophet gebied van tennisles geven. We geven al ruim 10 jaar tennisles bij verschillende verenigingen. Naast de praktijk blijven we werkzaam in het bewegingsonderwijs waar we erg veel aandacht besteden aan differentiatievormen zodat elk kind op zijn/haar niveau kan bewegen/“spelen”. Onze visie is gebaseerd op “spelend “leren.

Peter Snoek
Motorisch Remedial Teacher
Martijn Paardekooper
Motorisch Remedial Teacher

Wij als P&M in balans vinden dat kinderen ongeacht hun bewegingsniveau kunnen deelnemen aan de gymles en/of “sportief” kunnen spelen tijdens het speelkwartier. Kinderen moeten geprikkeld worden door een groot aanbod en diversiteit van bewegingssituaties met genoeg differentiatiemogelijkheden, zodat iedereen mee kan doen in de gymles op zijn/haar niveau. Kinderen moeten de mogelijkheid hebben om lekker te kunnen “spelen”.

Onze visie is gebaseerd op spelend leren